Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

7
51%

ΜΟΝΟ ΜΕ 39€, ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟ TEST ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟ Η ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ!ΜΟΝΟ ΜΕ 39€, ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟ TEST ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟ Η ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ!

MEDITERRANEAN DIET CENTER
ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Aγ. Φωτεινής 59
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 17123 Νέα Σμύρνη
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2109355505
WEBSITE: www.meddietcenter.gr
 

Η προσφορά περιλαμβάνει:

– Ένα εργομετρικό test μέτρησης μεταβολισμού με τη συσκευή έμμεσης θερμιδομετρίας Fitmate (αρχικής 80€, τελικής 39€)

Ένα εργομετρικό test μέτρησης μεταβολισμού με τη συσκευή έμμεσης θερμιδομετρίας Fitmate μαζί με 4 εβδομάδες διαιτολογικό πρόγραμμα (αρχικής 160€, τελικής 59€)

Εργομετρικό test μέτρησης μεταβολισμού με τη συσκευή έμμεσης θερμιδομετρίας Fitmate

Το Fitmate διαθέτει μία σειρά από χαρακτηριστικά τα οποία είναι θεμελιώδη για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διατροφής, ελέγχου βάρους και μεταβολικών διαταραχών γενικότερα. Το Fitmate έρχεται σε ένα οικονομικό, εύχρηστο αλλά πλήρες πακέτο στο οποίο περιλαμβάνονται:

Μεταβολικός Ρυθμός Ηρεμίας (RMR – Resting Metabolic Rate)

Το Fitmate μας επιτρέπει να εκτελέσουμε το τεστ του Μεταβολικού Ρυθμού Ηρεμίας (RMR) εύκολα, γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια. Ο εξεταζόμενος ξαπλώνει ήρεμος σε ένα κρεβάτι ή κάθεται σε καρέκλα ή πολυθρόνα για 10-15 λεπτά και αναπνέει μέσα από μία μάσκα. Το Fitmate εμφανίζει τα αποτελέσματα και σχετικά μηνύματα ελέγχου ποιότητας (διαρροή μάσκας, μη αποδεκτό μοτίβο αναπνοής κλπ). Στο τέλος του τεστ τα αποτελέσματα τυπώνονται αυτόματα από τον ενσωματωμένο θερμικό εκτυπωτή.

Πρόγραμμα Ελέγχου Βάρους

Ο κύριος λόγος για τον οποίο γίνεται η μέτρηση του βασικού μεταβολισμού είναι ο σχεδιασμός ενός εξατομικευμένου προγράμματος ελέγχου βάρους με βάση τον μεταβολισμό του εξεταζόμενου. Το Fitmateπεριλαμβάνει ένα ισχυρό, εύχρηστο πρόγραμμα για τον καθορισμό του ιδανικού προγράμματος απώλειας βάρους βασισμένο στην ιδανική ημερήσια θερμιδική πρόσληψη και στο επίπεδο άσκησης. Η εκτίμηση της ενεργειακής δαπάνης που σχετίζεται με τον τρόπο ζωής του εξεταζόμενου είναι δυνατή μέσα από ειδικά ερωτηματολόγια και άμεσες μετρήσεις με βηματομετρητές ή καταγραφικά φυσικής δραστηριότητας.

Ανάλυση Σύστασης Σώματος

Η ανάλυση της σύστασης του σώματος είναι μία από τις πιο σημαντικές μετρήσεις για να δούμε αν μέσω της προπόνησης / άσκησης έχει μειωθεί το σωματικό λίπος και έχει αυξηθεί η άλιπη μυϊκή μάζα.

Το Fitmate προσεγγίζει την εξέταση αυτή με διαφορετικούς τρόπους:

– Μέτρηση δερματικής πτυχής
– Εισαγωγή δεδομένων

Εισαγωγή δεδομένων.

Εάν βασίζεστε σε άλλες συσκευές για την σωματική σύσταση (π.χ. ΒΙΑ ή DEXA) μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της μέτρησης στο πλαίσιο διαλόγου του Fitmate. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε ένα συγκεκριμένο τρόπο διαχείρισης των δεδομένων της αξιολόγησης και να δίνετε στους πελάτες σας μία ολοκληρωμένη αναφορά (report).

Καταγραφή Τρόπου Ζωής και Φυσικής Δραστηριότητας

To Fitmate περιλαμβάνει συγκεκριμένα εργαλεία για να βοηθήσει τους επαγγελματίες που αξιολογούν την καταγραφή της φυσικής δραστηριότητας των πελατών τους. Η καθιστική ζωή και το μεταβολικό σύνδρομο είναι κάποιες από τις περιπτώσεις που εφαρμόζεται η καταγραφή αυτή. Με το Fitmateμπορείτε να εκτιμήσετε την ημερήσια ενεργειακή δαπάνη με την χρήση διαφορετικών αλγορίθμων. Στο πακέτο του Fitmate συμπεριλαμβάνεται και ένας βηματομετρητής. Το λογισμικό του Fitmate μετατρέπει τα βήματα ανά ημέρα σε ενεργειακή κατανάλωση (kcals/ημέρα).