Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

QSBMW
25%

“ΕΚΠΤΩΣΗ 15% ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ 25% ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ“ΕΚΠΤΩΣΗ 15% ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ 25% ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

QS BMW
BMW SERVICE
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 399
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 16346 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2109766178
WEBSITE: www.qsbmw.gr
 

Ποιότητα και εμπιστοσύνη
Η εταιρία μας λειτουργεί από το 2000 στο χώρο του αυτοκινήτου. Είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα σε εμπειρία συνεργία στο χώρο των αυτοκινήτων μάρκας BMW, MERCEDES, MINI, SMART στην Ελλάδα.
Με σεβασμό και προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, με εξειδικευμένους υπαλλήλους, με πιστοποιημένα διαγνωστικά και service κατά το Παγκόσμιο Πρότυπο Διαχείρισης Ποιότητας BMW – MERCEDES.Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο service-βελτίωση-tuning-Retrofit για να εξασφαλίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Εγκαταστάσεις
Οι εγκαταστάσεις μας είναι σύγχρονες, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και κυρίως με άριστα εκπαιδευμένο και ενημερωμένο προσωπικό, ικανό να σας προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση σε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε στο αυτοκίνητο σας.

Η Φιλοσοφία μας
• Όραμά μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστες υπηρεσίες, καθολικά υψηλού επιπέδου.
• Οδηγός μας πάντα η δική σας αξιολόγηση, έτσι ώστε η QS Service να είναι η πρώτη επιλογή των ιδιοκτητών αυτοκινήτων BMW, Mercedes, Mini, Smart.

BMW Service
Μπορείτε να εμπιστευθείτε απόλυτα το BMW Service μας. Επειδή με την BMW σας θα ασχοληθούν μόνο ειδικοί με πείρα και τεχνογνωσία. Η κάθε τους κίνηση είναι τέλεια μελετημένη, όπως ακριβώς και τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, που ταιριάζουν με απόλυτη ακρίβεια στο αυτοκίνητό σας. Με γνώμονα την οικονομία και στόχο μας την ποιότητα η QS Service σας απαλλάσσει από κάθε πρόβλημα γύρω από το BMW αυτοκίνητο σας

Με το BMW Service είμαστε πάντοτε στην κορυφή της τεχνολογίας, καθώς η έρευνα και η ροή των πληροφοριών μεταξύ του Δικτύου της BMW και του Κέντρου Έρευνας και Καινοτομιών της BMW είναι διαρκής. Έτσι, επωφελείστε κάθε στιγμή από το καθοριστικό προβάδισμα σε ό,τι αφορά τις καινοτομίες και την τεχνογνωσία στον τομέα του service.

Service αυτοκινήτου
Μηχ/κες επισκευές αυτοκινήτων
Ηλεκτρολογικές Εργασίες αυτοκινήτων
Συντήρηση A/C αυτοκινήτων
Μπαταρίες αυτοκινήτων
Εργασίες φανοβαφής αυτοκινήτων
Τοποθέτηση αντικλεπτικών συστημάτων
Εγκατάσταση υγραερίου
Γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά