Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

SESOYLA
10%

ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ). ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 1,50€ ΜΕΧΡΙ 3 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 0,50€ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟ.ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ). ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 1,50€ ΜΕΧΡΙ 3 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 0,50€ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟ.

ΣΕΣΟΥΛΑ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ασκητού 23 Αγορά Βλάλη (Καπάνι)
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 54624 Θεσσαλονίκη
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6980843676
WEBSITE: www.sesoyla.eu
E-MAIL: info@sesoyla.eu
 

Η «…σέσουλα» μας ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2013 στην οδό Ασκητού 23 στην παραδοσιακή Αγορά Βλάλη (Καπάνι) στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει επιλεγμένα και προπάντων φθηνά τρόφιμα όπως Όσπρια, Ρύζια, Δημητριακά, Ζυμαρικά, Άλευρα, Ξηρούς Καρπούς, Μέλι, Μπαχαρικά, Σάλτσες κ.α. Οι λάτρεις της κουζίνας θα βρείτε πολλές επιλογές προκειμένου να εμπλουτίσετε τα πιάτα σας με πολύ χαμηλό κόστος. Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τις νέες παραλαβές μας, για τις προτάσεις και τις προσοφρές μας αλλά και να βλεπετε χρήσιμες γαστρονομικές συμβουλές.
Για τους φίλους από Θεσσαλονίκη που δεν έχουν την κάρτα μας αρκεί να πουν ότι είδαν την προσφορά από το BUYBUYCITY και να έχουν έκπτωση 10%.