Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:


1
12%

7€ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ 8€ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ!7€ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ 8€ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ!

ICE N' SKATE
ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Εμμανουήλ Παππά 7-9
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 122 42 Αιγάλεω
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 212 2133257
WEBSITE: www.icenskate.gr
 

Μόνιμο Παγοδρόμιο Ice n” Skate

Η εταιρία δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους με προυπηρεσία στο χώρο της παγοδρομίας και των αθλημάτων της. Το Παγοδρόμιο του Μοσχάτου αποτέλεσε για σχεδόν είκοσι χρόνια πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους φίλους. Υπήρξε δε, το μεγαλύτερο και αρτιότερο παγοδρόμιο που είχε ποτέ η Ελλάδα. Το παγοδρόμιο στο εμπορικό κέντρο Village Shopping and more… ήταν ο απόλυτος ψυχαγωγικός προορισμός για χιλιάδες νέους και παιδιά, για πέντε συνεχόμενες σαιζόν.

Φέτος με το καινούριο μόνιμο παγοδρόμιο στο Αιγάλεω, δημιουργήσαμε ένα χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει καλύτερα τους πατινέρ με σταθερή ποιότητα πάγου, χώρο καφέ για συνοδούς και γονείς και κατάστημα με είδη παγοδρομίας και συναφή είδη όπως inline skates, skateboards, scooter κ.α. Κάντε μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ, παίξτε χόκεϊ επί πάγου, ψυχαγωγηθείτε, διασκεδάστε! Ο χώρος του “Ice n” Skate” διατίθεται και για παιδικά πάρτι και διοργάνωση event. Το παγοδρόμιο λειτουργεί όλο το χρόνο στην Εμμανουήλ Παππά 7-9 στο Αιγάλεω. Είναι δε εύκολα προσβάσιμο με το μετρό (στάση Ελαιώνας) αλλά και οδικώς αφού βρίσκεται 100μ. από την Ιερά οδό αλλά και τη Λ. Αθηνών και τον κόμβο του Κηφισού.