Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

4
60%

ΜΟΝΟ 50€ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ EΠΙΒΑΤΙΚΟΥ Η ΤΥΠΟΥ JEEP ΚΑΤΟΙΚΟΝ, ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝΜΟΝΟ 50€ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ EΠΙΒΑΤΙΚΟΥ Η ΤΥΠΟΥ JEEP ΚΑΤΟΙΚΟΝ, ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

ALEXOPOULOS CLEAN
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Καραολή Δημητρίου 8
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 184 50 Νίκαια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2104935051, 6944822042
WEBSITE: www.alexopoulosclean.gr
 

Η προσφορά περιλαμβάνει:

-βιολογικό καθαρισμό σε οροφή, καθίσματα, πλαστικά, μοκέτες, ταμπλό, πορτμπαγκάζ, για όλους τους τύπους Ι.Χ. και τύπου jeep.
-ενυδάτωση δερμάτινου σαλονιού, εσωτερικών πλαστικών.
-χρήση  καινούργιας τεχνολογίας που εξολοθρεύει τα αερόβια και επιφανειακά βακτηρίδια, ιούς και οσμές με απόλυτα φυσικό τρόπο, χωρίς χρήση χημικών.

Alexopoulos Clean

 Χάρη στην πολυετή πείρα μας αναλαμβάνουμε το βιολογικό καθαρισμό του σαλονιού του αυτοκινήτου σας είτε είναι υφασμάτινο είτε δερμάτινο με τέλεια αποτελέσματα. Για τη δική σας εξυπηρέτηση ερχόμαστε στο δικό σας χώρο εντός και εκτός Αττικής. Ο βιολογικός καθαρισμός του αυτοκινήτου σας, ο οποίος είναι απαραίτητος ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την απομάκρυνση ρύπων και βλαβερών μικροοργανισμών που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των επιβατών, επιτυγχάνεται με τη χρήση οικολογικών καθαριστικών που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Επίσης διαθέτουμε τα κατάλληλα μηχανήματα για το γυάλισμα του αυτοκινήτου σας ,τα οποία επιτυγχάνουν άριστα αποτελέσματα. Η εταιρεία Alexopoulos αναλαμβάνει ακόμη την κρυσταλλοποίηση των θαμπών φαναριών του αυτοκινήτου σας σε ειδικά χαμηλές τιμές. Αναλαμβάνουμε και τον καθαρισμό δερμάτινων και υφασμάτινων σαλονιών σπιτιού με συνέπεια και επαγγελματισμό. Αυτή την εποχή συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες αυτοκινήτου ,κάτι που αποδεικνύει το τέλειο αποτέλεσμα της εργασίας μας.