Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

yorkell
70%

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΛΑΜΨΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΕΩΣ 70% ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΛΑΜΨΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΕΩΣ 70% ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

YORKELL
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Θεομήτορος 23
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 17456 Άλιμος
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210.98.15.773
WEBSITE: www.kommotirio-yorkell.gr
E-MAIL: bakelakelly@gmail.com
 

Η προσφορά περιλαμβάνει:

– Λούσιμο-κούρεμα ανδρικό-παιδικό στα 9€
Βαφή-μάσκα-λούσιμο-κούρεμα-χτένισμα στα 32€
Ανταύγειες-βαφή-μάσκα-λούσιμο-κούρεμα-χτένισμα στα 45€
Μανικιούρ-πεντικιούρ στα 18€
Shellac ημιμόνιμο στα 9€

YORKELL. Eκεί …όπου η τέχνη δεν έχει όρια. 

Η απόλυτη φροντίδα για τα μαλλιά σας και όχι μόνο…. Extensions, αξεσουάρ μαλλιών αισθητική περιποίηση νυχιών HENNA TATTOU κοσμήματα έργα τέχνης σε AVANT GARDE ύφος…Ο πολυβραβευμένος κομμωτής καλλιτέχνης Γιώργος Μπακέλας με 15 ετή πείρα στο Χόλλυγουντ, η αδελφή του καλλιτέχνης στυλίστρια Κέλλη, και το εξειδικευμένο προσωπικό του σας περιμένουν με προτάσεις για πλήρη ανανέωση , πάντα με λογικές τιμές και προσφορές…Studio κομωτικής YORKELL. Eκεί … όπου η τέχνη δεν έχει όρια!!

Όταν έχεις την τύχη να μαθητεύεις δίπλα στο βοηθό του κομμωτή της Μέριλιν Μονρό να διατηρείς κομμωτήριο στο Λός Άντζέλες 1240 τετραγωνικών μέτρων σε πολύ μικρή ηλικία να είσαι προσωπικός κομμωτής της μοναδικής αντιζήλου της Μαντόνα Μαρτίκα και να δημιουργείς μοναδικά έργα τέχνης που γίνονται βραβευμένα εξώφυλλα δίσκους παγκοσμίους τότε σιγούρα μια λέξη σου ταιριάζει. Επιτυχία. Ο Γιώργος Μπακέλας φλερτάρει μαζί της και κέρδισε τόσο τον τίτλο πετυχημένου και καταξιωμένου κομμωτή όσο και τον τίτλο ενός μοναδικού καλλιτέχνη.