Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

5
80%

ΜΟΝΟ 8€ ΑΠΟ 40€ ΛΟΥΣΙΜΟ, ΚΟΥΡΕΜΑ, ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ,ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ BOTOX ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ ΜΕ ΚΛΩΣΤΗ ΚΑΙ ΦΡΥΔΙΑΜΟΝΟ 8€ ΑΠΟ 40€ ΛΟΥΣΙΜΟ, ΚΟΥΡΕΜΑ, ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ,ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ BOTOX ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ ΜΕ ΚΛΩΣΤΗ ΚΑΙ ΦΡΥΔΙΑ

REDVIEW
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙO
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Βούλγαρη 175
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 185 34 Πειραιάς
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2104111026, 6985705580
E-MAIL: redview_5@yahoo.gr
 

Redview – Hair Saloon

Η αλυσίδα κομμωτηρίων Redview Fast Hair Club αποτελεί ένα μοναδικό χώρο ομορφιάς που διαθέτει φιλικό περιβάλλον και προσφέρει άψογη & γρήγορη εξυπηρέτηση στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Σας περιμένουν να βρείτε μαζί, το κούρεμα και το χτένισμα που σας ταιριάζει, αλλά και το χρώμα, το στιλ και τη φροντίδα που απαιτούν τα μαλλιά σας για να σας αγκαλιάσουν με τη λάμψη τους! Αποκτήστε την εμφάνιση που επιθυμείτε αφήνοντας τους ειδικούς του Redview Fast Hair Club να σας φροντίσουν και να δημιουργήσουν το ιδανικό look για σας, προσφέροντάς σας ένα απίθανο πλήρες πακέτο με full περιποίηση σε εκπληκτική τιμή! Στο Redview Fast Hair Club η ικανοποίηση του πελάτη είναι η βασική του μέριμνα. Διαθέτει τους καλύτερους επαγγελματίες και συνεργάτες στο χώρο του Body Hair Styling & Spa και χρησιμοποιεί τα Νο 1 προϊόντα styling της αγοράς.

Μόλις έρθετε σε επαφή με το χώρο των RED VIEW και με την παρέα των συνεργατών τους, αμέσως θα αναγνωρίσετε ότι είναι ο μοναδικός χώρος που δείχνει επιτέλους ενδιαφέρον στο φίλο – φίλη τους μέσω της άψογης και γρήγορης εξυπηρέτησης, προκαλώντας με το συσχετισμό ποιότητας και χαμηλών τιμών!

Με τους καλύτερους επαγγελματίες και συνεργάτες στο χώρο του body – styling – and spa (manicure, pedicure, αποτρίχωση, αισθητική προσώπου – σώματος, massage, tattoo, pearcing, στιλίστες, φωτογράφο για book) και με τα Νο1 προϊόντα styling στην αγορά κάνει τη διαφορά στο χώρο της ομορφιάς! Με μία επίσκεψη και μόνο θα σας πείσουν!

Ώρες και ημέρες εξυπηρέτησης:

Δευτέρα-Τετάρτη 11:00-19:00

Τρίτη-Πέμπτη 10:00-20:00

Παρασκευή 10:00-21:00

Σάββατο 09:00-18:00