Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:


papasimakis
52%

ΜΟΝΟ 24€ ΑΠΟ 50€ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ FULL BODY ΜΑΣΑΖ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 60 ΛΕΠΤΩΝ!ΜΟΝΟ 24€ ΑΠΟ 50€ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ FULL BODY ΜΑΣΑΖ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 60 ΛΕΠΤΩΝ!

PAPASIMAKIS PHYSIOTHERAPY
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Τρικόρφων 4
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 166 74 Γλυφάδα
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6946249547
WEBSITE: www.papasimakis.gr
E-MAIL: papasimakis@yahoo.gr
 

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Ένα Χαλαρωτικό Full Body Μασάζ διάρκειας 60 λεπτών

-To χαλαρωτικό Μασάζ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικο, για την αποβολή του άγχους, του στρες, της κούρασης, αλλά και των μυοσκελετικών και ψυχολογικών προβλημάτων. Όταν εφαρμόζεται σωστά δίνει ένα αίσθημα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ λόγω της αύξησης της κινητικότητας και του εύρους κίνησης των αρθρώσεων, ΓΑΛΗΝΗ, ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ.

-Οι εξειδικευμένοι χειρισμοί επιφέρουν την πλήρη απελευθέρωση του μυοσκελετικού και του νευρικού συστήματος, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και όλα τα εσωτερικά όργανα αρχίζουν να λειτουργούν καλύτερα. Το σώμα σταματά να είναι φυλακή για το πνεύμα και παίζει τον ρόλο για τον οποίο έχει δημιουργηθεί, να είναι δηλαδή το εκτελεστικό όργανο, η κατοικία και το μέσο επικοινωνίας του πνεύματος με το γήινο περιβάλλον. Το χαλαρωτικο μασαζ είναι η καλύτερη θεραπευτική μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο σύγχρονος άνθρωπος, για να καταπολεμήσει το άγχος, το στρες τα διάφορα ψυχολογικά προβλήματά (κατάθλιψη, νευρώσεις κτλ), τους μυϊκούς και σκελετικούς πόνους, την κακή κυκλοφορία του αίματος.  Είναι μια πολύ καλή λύση για να επιδιορθώσουμε τις βλάβες που προκαλούμε οι ίδιοι στον εαυτό μας με τις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα, τον αγώνα δρόμου στον χώρο εργασίας, τον αγώνα που δίνουμε όλοι οι άνθρωποι στη σημερινή αγχώδη και πολυτάραχη καθημερινότητα…  Είναι ένας δρόμος προς την ΥΓΕΙΑ , την ΕΥΕΞΙΑ , την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του ΜΥΑΛΟΥ και του ΣΩΜΑΤΟΣ

Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.

Το φυσικοθεραπευτήριο λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-21:00 και Κυριακή κατόπιν επικοινωνίας
Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 6946249547

Λίγα λόγια για εμάς

Γεώργιος Παπασημάκης Φυσικοθεραπευτής είναι ο κορυφαίος πάροχος της περιοχής στον τομέα ολοκληρωμένων υπηρεσιών φυσικοθεραπείας. Με βραβευμένα προγράμματα, παγκοσμίως αναγνωρισμένος, κορυφαία τεχνολογία και μια ειλικρινή δέσμευση για την κοινότητα, παρέχουμε προηγμένα προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης στον τομέα της φυσικοθεραπείας. Μέσα από τη χρήση των πλέον εξελιγμένων φυσικοθεραπευτικών μέσων και την κατάρτιση ατομικών προγραμμάτων κινησιοθεραπείας, αναλαμβάνουμε την αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων στην οξεία και χρόνια τους μορφή και ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!!!:

Περιστατικά που αναλαμβάνουμε:

● Μυοσκελετικοί πόνοι
● Μετεγχειρητικά προβλήματα καταγμάτων
● Παθήσεις σπονδυλικής στήλης (Σκολίωση – Κύφωση)
● Αθλητικές κακώσεις (Διαστρέμματα – μυϊκές θλάσεις – ρήξεις συνδέσμων)
● Αυχενικά σύνδρομα
● Τενοντίτιδες
● Οστεοαρθρίτιδες
● Νευραλγίες
● Εγκεφαλικές παραλύσεις
● Ημιπληγίες – Παραπληγίες
● Οσφυαλγίες – Ισχιαλγίες
● Νόσος του Πάρκινσον
● Σκλήρυνση κατά πλάκας
● Δισκοπάθεια
● Οστεοπόρωση