Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

medical
97%

ΜΟΝΟ 100€ ΓΙΑ 100 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ 4,000€!!! Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 300!!!ΜΟΝΟ 100€ ΓΙΑ 100 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ 4,000€!!! Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 300!!!

MEDICAL ESTHETICS
ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λ. Μεσογείων 226-3ος όροφος
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 155 61 Χολαργός
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2106532200, 2106532203
 

Aποβάλλετε τα περιττά σας κιλά είτε ολικά είτε τοπικά και εξαλείψτε την κυτταρίτιδα σας άμεσα γρήγορα και μόνιμα! τα Medical Esthetics γιορτάζουν τα 2 έτη λειτουργιάς τους και προσφέρουν σε όλους μια αναπάντεχη πρόσφορα που δεν πρέπει να χάσετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 300!!!!!!!!!

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ περιλαμβάνει:

20 CAVI JET
20 ULTRATONE
20 VACUUM
20 ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
20 ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ

(ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ­ ΤΕΣΤ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ­ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ)

ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 30/11/14 ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!!!

Λίγα λόγια για εμάς

 Το ολοκαίνουργιο κατάστημα της αλυσίδας Medical Esthetic άνοιξε και σας περιμένει: Ερμού 2 Σύνταγμα. Πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και άρτια καταρτισμένο προσωπικό έτοιμο να ανταποκριθεί στις προσωπικές απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας. Η ομάδα του Medical Esthetic πλαισιώνεται από επιστημονικό προσωπικό που αποτελείται από διαιτολόγους, διατροφολόγους και φυσιοθεραπευτές ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε πρόβλημα.

Το ολοκαίνουργιο ινστιτούτο αισθητικής Medical Esthetics ,δίπλα στο Metro Mall στον Αγιο Δημήτριο.¨Ήρθε για να σας προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες αισθητικής. Άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας μπορεί να διαγνώσει τις ανάγκες και να προχωρήσει στη λύση τους. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του άρτια καταρτισμένου επιστημονικού προσωπικού και ανακαλύψτε από την πρώτη σας επίσκεψη διαφορά στην εμφάνιση και την ψυχολογία σας. Στο ολοκαίνουργιο Medical Esthetics μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες:

Αισθητικής προσώπου
Αισθητικής σώματος
Αδυνατίσματος Laser (τελευταίας τεχνολογίας), αποτρίχωσης.
Ριζικής αποτρίχωσης
Λιποδιάλυσης
Αντιγήρανσης Σύσφιξη σώματος