Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

ANTIOXOS
11%

ΜΟΝΟ 170€ ΑΠΟ 190€ ΓΙΑ 2 ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΞΥΛΑΜΟΝΟ 170€ ΑΠΟ 190€ ΓΙΑ 2 ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΞΥΛΑ

ΑΝΤΙΟΧΟΣ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οδός Ραψανά Κορωπί
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 194 00 Βάρη Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2109624099
WEBSITE: www.kausoxyla-antioxos.gr
 

Η εταιρεία «Αντίοχος Καυσόξυλα» διαθέτει τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και τη πολύχρονη εμπειρία για να μπορέσει να καλύψει όλες τις ανάγκες των σύγχρονων νοικοκυριών σε υψηλής ποιότητας στερεά καύσιμα.

Με κορυφαία προϊόντα, σύγχρονες εγκαταστάσεις και πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μπορεί με συνέπεια, ταχύτητα και ασφάλεια να παραδώσει κάθε παραγγελία στο χώρο σας.Η συνεργασία μαζί μας έχει σημαντικά οφέλη τόσο για τον ιδιώτη όσο και τον επαγγελματία.

Έχοντας και οι ίδιοι ως καταναλωτές στο παρελθόν ζήσει δυσάρεστες εμπειρίες, την έχουμε πατήσει και εμείς με την σειρά μας και ξέρουμε πολύ καλά που να εστιάσουμε. Σας προσφέρουμε μια ξεκάθαρη οικονομική προσφορά χωρίς να σας ταλαιπωρήσουμε, προσφέροντας σας απροβλημάτιστα, την σωστή ποσότητα στον χώρο που εσείς θα μας υποδείξετε, στη σωστή ποιότητα και στη σωστή τιμή.

Με κύριο όπλο την εμπειρία μας συλλέξαμε το καλύτερο καυσόξυλο από την ελληνική επαρχία, αυτό της Ελληνικής Ελιάς και παράλληλα κλείσαμε απευθείας συνεργασίες με τους ίδιους τους προμηθευτές για την προμήθεια ΔΡΥΟΣ και ΟΞΙΑΣ αποφεύγοντας ουσιαστικά όλους τους μεσάζοντες, με αποτέλεσμα να σας προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα ξύλου σε χαμηλές τιμές.

Με τη νέα νομοθεσία και την αλλαγή στον τρόπο μέτρησης των καυσόξυλων – αντί για κιλά, πλέον υπολογίζεται σε κυβικά μέτρα m³ – έχει εξαλειφθεί το πρόβλημα των «βρεγμένων» καυσόξυλων, αφού η μέτρηση γίνεται βάση του όγκου και όχι του βάρους τους. Για αυτό και εμείς σας παραδίδουμε τα καυσόξυλα αποκλειστικά σε συσκευασμένες παλέτες ή Big Bags με μονάδα μέτρησης το κυβικό μέτρο (m³). Έτσι, θα είσαστε πάντα ήσυχοι ότι θα παραλάβετε την ποσότητα που έχετε παραγγέλλει και όχι «κάποια» ποσότητα, που συνήθως παραδίδεται χύμα στο πίσω μέρος ενός ημιφορτηγού.

Καλέστε μας στο 2109624099 και μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας και τις τρέχουσες προσφορές μας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.