Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

OLONION
90%

ΜΟΝΟ 99€ ΑΠΟ 950€ ΓΙΑ 20 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ 4 ΜΕΘΟΔΩΝ (5 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, 5 ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ, 5 ΛΕΜΦΙΚΑ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ .ΜΟΝΟ 99€ ΑΠΟ 950€ ΓΙΑ 20 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ 4 ΜΕΘΟΔΩΝ (5 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, 5 ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ, 5 ΛΕΜΦΙΚΑ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ .

OLONION WELLNESS CLUB
WELLNESS CLUB
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ευβοίας 4
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 135 62 Άγιοι Ανάργυροι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 2318740
WEBSITE: www.olonion.gr
E-MAIL: info@olonion.gr
 

20 συνεδρίες για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με συνδυασμό 4 μεθόδων (5 συνεδρίες ηλεκτροθεραπείας, 5 μασάζ με μηχάνημα  δόνησης, 5 λεμφικά μασάζ  και 5  συνεδρίες διατροφής για βελτίωση και διατήρηση του αποτελέσματος .

Διάρκεια 60 λεπτών
Από 950€ ΠΡΟΣΦΟΡΑ στα 99€

Λεπτομέρειες προσφοράς:

– Το κέντρο ευεξίας λειτουργεί καθημερινά 01:00-22:00  και απέχει 100 μέτρα από τον προαστιακό σταθμό «πύργος βασιλίσσης» και 100 μέτρα από την στάση λεωφορείων  επί της λεωφόρου δημοκρατίας  «ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ιλίου»  . Λεωφορεία   Β10, Α10 & 735
– Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 210 2318740

Λίγα λόγια για εμάς:

Το σώμα, το πνεύμα και η ψυχή δεν είναι μεμονωμένα στοιχεία. Είναι αλληλένδετες οντότητες που συνεργάζονται για τη συνολική υγεία και την καλή ζωή του ανθρώπου.

Για αυτό δημιουργήσαμε το OLONION WELLNESS CLUB: Για να φέρουμε την ολιστική ευεξία κοντά στο σύγχρονο άνθρωπο, να την κάνουμε κομμάτι της ζωής του. Για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο, βρίσκοντας την ισορροπία μέσα στον εαυτό μας.

Με σεβασμό, ειλικρίνεια, ηθική, και πάνω από όλα γνώση, εφαρμόζουμε με επιτυχία τις πιο αναγνωρισμένες εναλλακτικές μεθόδους ευεξίας, για να έχετε όχι μόνο άριστη υγεία αλλά και πνευματική-ψυχική ισορροπία, ώστε να πετυχαίνετε τους στόχους μέσα από την καλή σχέση με τον εαυτό σας και τους άλλους. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή συμπληρωματικά, ανάλογα με τις ανάγκες σας, και εξασφαλίζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτό που όλοι κατά βάθος αναζητούν: την ολιστική ευεξία.