Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:


OLONION
90%

ΜΟΝΟ 59€ ΑΠΟ 520€ ΓΙΑ ΕΝΑ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ FULL BODY MASSAGE ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΙΚΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΜΑΛΑΞΗΣ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 25 ΩΡΩΝΜΟΝΟ 59€ ΑΠΟ 520€ ΓΙΑ ΕΝΑ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ FULL BODY MASSAGE ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΙΚΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΜΑΛΑΞΗΣ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 25 ΩΡΩΝ

OLONION WELLNESS CLUB
WELLNESS CLUB
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ευβοίας 4
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 135 62 Άγιοι Ανάργυροι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 2318740
WEBSITE: www.olonion.gr
E-MAIL: info@olonion.gr
 

Oλοκληρωμένο εκπαιδευτικό Σεμινάριο με Ταχύρυθμα Μαθήματα για εκμάθηση full body massage και Αγιουρβεδικής ινδικής μάλαξης, διάρκειας 25 ωρών.

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό θεραπευτικό μασάζ που βοηθά ιδιαίτερα: Το κυκλοφορικό σύστημα την εξισορρόπηση σώματος και πνεύματος την επίτευξη χαλάρωσης και κατ” επέκταση αναζωογόνησης και ευεξίας

– Χορήγηση Βεβαίωσης παρακολούθησης Σπουδών  και Δωρεάν υλικά από το «ΟLONION WELLNESS CLUB» στους Αγίους Αναργύρους  με 59€ από 520€ !!!
– Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους δεν έχουν προηγούμενη πείρα επάνω στο Μασάζ και θέλουν να το εξασκήσουν είτε σε spa ως ένα επαγγελματικό  εφόδιο λόγω της  ραγδαίας ανάπτυξης του τουρισμού , είτε σε φιλικά πρόσωπα ερασιτεχνικά.
– Η εκπαίδευση γίνεται σε 2 σαββατοκύριακα στον Νοέμβριο και σε  ολιγομελή τμήματα και θα πρέπει να καλέσετε άμεσα ,  για κατοχύρωση θέσεων  στο τηλέφωνο 2102318740

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Στάση σώματος θεραπευτή
Τρόπος εύρεσης εντάσεων στο σώμα
Ινδικό μασάζ κεφαλής
Ινδικό μασάζ σώματος
Ινδικό μασάζ ποδιών
Βασικές γνώσεις στην  χρήση αιθέριων ελαίων
Μέθοδοι εφαρμογής των αιθέριων ελαίων
Λάδια βάσης
Συνταγές για διάφορες περιπτώσεις

Λεπτομέρειες προσφοράς:

Το κέντρο ευεξίας απέχει 100 μέτρα από τον προαστιακό σταθμό «πύργος βασιλίσσης» και 100 μέτρα από την στάση λεωφορείων  επί της λεωφόρου δημοκρατίας «ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ιλίου»  . Λεωφορεία   Β10, Α10 & 735

Λίγα λόγια για εμάς:

Το σώμα, το πνεύμα και η ψυχή δεν είναι μεμονωμένα στοιχεία. Είναι αλληλένδετες οντότητες που συνεργάζονται για τη συνολική υγεία και την καλή ζωή του ανθρώπου.

Για αυτό δημιουργήσαμε το OLONION WELLNESS CLUB: Για να φέρουμε την ολιστική ευεξία κοντά στο σύγχρονο άνθρωπο, να την κάνουμε κομμάτι της ζωής του. Για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο, βρίσκοντας την ισορροπία μέσα στον εαυτό μας.

Με σεβασμό, ειλικρίνεια, ηθική, και πάνω από όλα γνώση, εφαρμόζουμε με επιτυχία τις πιο αναγνωρισμένες εναλλακτικές μεθόδους ευεξίας, για να έχετε όχι μόνο άριστη υγεία αλλά και πνευματική-ψυχική ισορροπία, ώστε να πετυχαίνετε τους στόχους μέσα από την καλή σχέση με τον εαυτό σας και τους άλλους. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή συμπληρωματικά, ανάλογα με τις ανάγκες σας, και εξασφαλίζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτό που όλοι κατά βάθος αναζητούν: την ολιστική ευεξία.