Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:


mpakis clima
64%

ΜΟΝΟ 29€ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΤΖΑΚΙΟΥ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΟΡΟΦΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣΜΟΝΟ 29€ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΤΖΑΚΙΟΥ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΟΡΟΦΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

MPAKISCLIMA
ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΨΥΞΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αμίσου 10
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 142 31 Νέα Ιωνία
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6947798800
 

Μόνο 29€ για έναν ολοκληρωμένο επαγγελματικό καθαρισμό καμινάδας τζακιού, ανεξαρτήτως αριθμού ορόφων με ειδικό εξοπλισμό και εγγυημένη την απόλυτη διατήρηση της καθαριότητας του χώρου σας. Η καλύτερη τιμή της αγοράς για ένα ασφαλές λειτουργικό και πεντακάθαρο τζάκι. Μια προσφορά από την εταιρεία  MpakisService  με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική. Αρχική αξία 80€

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Χαρείτε ένα ζεστό σπίτι όλο το χειμώνα με έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό της καμινάδας του τζακιού για μέγιστες αποδόσεις!

Ο καθαρισμός πραγματοποιείται με ειδική βούρτσα & ευλύγιστες ράβδους και χωρίς τη χρήση χημικών, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την υγεία μικρών παιδιών, ηλικιωμένων ή κατοικιδίων.

Η εστία σφραγίζεται με νάιλον ώστε να μην διαφεύγει καθόλου κάπνα στον χώρο σας. Η εταιρεία εγγυάται την απόλυτη καθαριότητα του χώρου σας ακόμα και με στρωμένα τα χαλιά σας!

Απαραίτητη η άμεση τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 6947798800

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα-Σάββατο 8.00-21.00

Για ακύρωση – αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 6947798800 1-2 ημέρες πριν.

Η προσφορά ισχύει για Κέντρο Αθήνας, Δυτικά, Βόρεια, Νότια, Ανατολικά Προάστια, Πειραιά και υπόλοιπο Πειραιά.

Για απομακρυσμένες περιοχές να προηγηθεί επικοινωνία για τυχόν  εξτρά χρέωση ανάλογα με την απόσταση. Το ποσό αυτό πληρώνεται  κατευθείαν στην εταιρεία MpakisService.

MpakisService

Ο καθαρισμός καμινάδας  είναι αποδεδειγμένα η πιο απαραίτητη εργασία που θα πρέπει να πραγματοποιούμε στο τζάκι μας μια φορά το χρόνο και αυτό γιατί η συντήρηση του, σχετίζεται άμεσα με την ασφάλεια μας, την ασφάλεια του σπιτιού και γενικότερα με την σωστή και αποδοτικότερη λειτουργία του.

Όταν καίγονται τα ξύλα, απελευθερώνεται  πίσσα, ρητίνη και καπνιά. Αυτές οι ουσίες δημιουργούν ένα εύφλεκτο στρώμα που επικάθεται στην καμινάδα και το εσωτερικό του τζακιού και ονομάζεται πουρί.

Το πουρί σε συνδυασμό με λίπη από τα ψησίματα, πρέπει να αφαιρεθεί. Αν μείνουν για πολύ χρόνο, αναφλέγονται προκαλώντας φωτιά στην καμινάδα, με κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς στο σπίτι.

Όταν είναι καθαρή η καμινάδα και η εστία, τότε έχουμε καλύτερη καύση των ξύλων και απορρόφηση του καπνού.

Ο σωστός καθαρισμός της καμινάδας, γίνεται μόνο με εργαλεία καθαρισμού και όχι με χημικά!