Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

ARXONTIKO KOLOKOTRONH
40%

ΜΟΝΟ 110€ ΑΠΟ 200€ ΓΙΑ ΕΝΑ 3ΗΜΕΡΟ (2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ) ΣΤΗΝ ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.ΜΟΝΟ 110€ ΑΠΟ 200€ ΓΙΑ ΕΝΑ 3ΗΜΕΡΟ (2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ) ΣΤΗΝ ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Στεμνίτσα Αρκαδία
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 220 07 Αρκαδία
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6944569692, 6934802229
WEBSITE: www.kolokotronihotel.gr
 

Στην είσοδο της μαγευτικής Στεμνίτσας, κυριολεκτικά κρεμασμένος πάνω από το φαράγγι που καταλήγει στον Λούσιο ποταμό, το Αρχοντικό Κολοκοτρώνη δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους επισκέπτες του ζεστή Αρκαδική φιλοξενία σε ένα περιβάλλον μοναδικής φυσικής ομορφιάς & γαλήνης.

Χτισμένος εξ΄ολοκλήρου από τοπική πέτρα και ξύλο, βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το μεγαλείο του ορεινού Αρκαδικού τοπίου και την απλότητα του παραδοσιακού οικισμού ενώ προσφέρει σπάνια θέα πρός όλη την νοτιοδυτική Αρκαδία, που σφίζει από ενδιαφέροντα αξιοθέατα, ιστορικά μνημεία, δραστηριότητες και μοναδικά τοπία.

Σε απόσταση αναπνοής από την κεντρική πλατεία της Στεμνίτσας, αποτελεί ορμητήριο για μικρές βόλτες και ξεναγήσεις στα γραφικά δρομάκια του πανέμορφου οικισμού.

Ξενώνας

Ο πετρόκτιστος ξενώνας διαθέτει 6 ευρύχωρα & ζεστά δωμάτια, όλα προσεκτικά διακομησμένα & επιπλωμένα με σεβασμό στην τοπική παράδοση και αρχιτεκτονική. Τα περισσότερα διαθέτουν μεγάλο τζάκι & μπαλκόνια με θέα προς το φαράγγι ή τον οικισμό. Στο ισόγειο βρίσκεται το άνετο καθιστικό στο οποίο σερβίρεται και το πρωινό με φόντο την υπέροχη θέα όπως αυτή φαίνεται από τα μεγάλα παράθυρα του καθιστικού. Ενα μεγάλο κελλάρι ακριβώς κάτω απο το καθιστικό προσφέρει εξαιρετικές επιλογές από τοπικά κρασιά.

Παροχές

* Σπάνια θέα
* Γαλήνιο περιβάλλον
* Parking
* Καθιστικό με τζάκι
* Μεγάλη βεράντα
* Κελλάρι με κρασιά
* Παραδοσιακό πρωινό
* Ανετα δωμάτια
* Τζάκι στα δωμάτια
* Μπαλκόνια με θέα
* Ανατομικά στρώματα

Όροι και στοιχεία προσφοράς

Η προσφορά ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει.

 - 2 Διανυκτερεύσεις 2 ατόμων

- Πρωινό σε μπουφέ

- Late check-outκατόπιν διαθεσιμότητας

- Δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 6 ετών

- Για διαμονή  ατόμου άνω των6 ετών υπάρχει επιβάρυνση 15€ και για τις 2 διανυκτερεύσεις.

- Δυνατότητα για αναβάθμιση δωματίου σε μικρή σουίτα με επιπλέον 20€ ανά διανυκτέρευση και σε μεγάλη σουίτα 30€ ανα διαν/ση.

Η προσφορά ισχύει έως 28/12/2014

Δωμάτιο 5: 110€ για 2 διανυκτερεύσεις

Δωμάτιο 4 και 6: 120€ για 2 διανυκτερεύσεις

 Η προσφορά ισχύει και για τα εορταστικά τριήμερα με επιπλέον επιβάρυνση 20€ ανά διανυκτέρευση.