Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

MADICO (1)
40%

100€ ΑΠΟ 160€ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ MADICO USA, ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ (ΠΛΗΝ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ), ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ” ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ.100€ ΑΠΟ 160€ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ MADICO USA, ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ (ΠΛΗΝ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ), ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ” ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ.

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΞΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λένορμαν 82
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 104 44 Αθήνα
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2155514301, 6981001273
 

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ
Οι αντηλιακές μεμβράνες δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης του οχήματος, παρά ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος προστασίας της επιδερμίδας σας, του αυτοκινήτου και φυσικά της τσέπης σας. Έτσι σας προσφέρει:
• Εξοικονόμηση καυσίμου: Ένα όχημα με αντηλιακες μεμβρανες MADICO χρησιμοποιει 5 φορες λιγοτερο τον κλιματισμο του, με αποτελεσμα να καταφερνει εως και 35% οικονομία στο καύσιμο.
• Διακριτικότητα: Όσο πιο σκουρόχρωμη ή πιο ανακλαστική είναι η μεμβράνη, τόσο μεγαλύτερη διακριτικότητα και προστασία της ιδιωτικής ζωής προσφέρει.
• Μείωση της αντηλιάς: Όσο χαμηλότερη είναι η μετάδοση του ορατού φωτός (VLT), τόσο πιο αποτελεσματικά μειώνει το φαινόμενο της αντηλιάς η μεμβράνη.
• Προστασία ενάντια στο ξεθώριασμα και τη γήρανση του εσωτερικού του οχήματος: “Ολες οι μεμβράνες της MADICO λόγω της επαγγελματικής τους ποιότητας και απόδοσης, απορρίπτουν έως και το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας (U/V), η οποία είναι και η κύρια αιτία του φαινομένου του ξεθωριάσματος και της γήρανσης του εσωτερικού του αυτοκινήτου.
• Απόρριψη θερμότητας: Οι μεμβράνες MADICO προσφέρουν μείωση της θερμότητας που μεταφέρεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Οι ανακλαστικές μεμβράνες και αυτές που περιέχουν και ένα επιμεταλλωμένο στρώμα, προσφέρουν ακόμα αποτελεσματικότερη απόρριψη της θερμότητας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επιμετάλλωση βοηθάει τη μεμβράνη να ανακλά τη θερμότητα αντί να την απορροφά. Σαν αποτέλεσμα το εσωτερικό του αυτοκινήτου παραμένει πιο δροσερό και ευχάριστο. Ακόμα, προστατεύονται πιο αποτελεσματικά τα υλικά του εσωτερικού από τα γνωστά σκασίματα που προκαλεί η χρόνια παραμονή των οχημάτων στον ήλιο. Τέλος προστατεύεται και η ίδια η μεμβράνη, αφού δεν απορροφά / κατακρατεί στο εσωτερικό της μεγάλη ποσότητα θερμότητας, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της.
• Ασφάλεια: Όλες οι μεμβράνες της MADICO βοηθούν στην αύξηση της ασφάλειας σε περιπτώσεις θραύσης των κρυστάλλων.
Σε έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο κοντά στο Σταθμό Λαρίσης, ο Κωνσταντίνος Στεργίου ασχολείται και ειδικεύεται τα τελευταία 10 χρόνια με την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται αλλά και η πολυετής πείρα στο αντικείμενο, καθιστούν τις «Αντηλιακές Μεμβράνες Στεργίου» ως την ιδανική λύση για το αυτοκίνητό σας.