Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

SLIME LINE
70%

ΜΟΝΟ 9€ ΑΠΟ 30€ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ MANICURE ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟ ΑΠΛΟ Η ΓΑΛΛΙΚΟ & ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ PEDICURE ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟ ΑΠΛΟ Η ΓΑΛΛΙΚΟ & ΔΩΡΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.ΜΟΝΟ 9€ ΑΠΟ 30€ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ MANICURE ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟ ΑΠΛΟ Η ΓΑΛΛΙΚΟ & ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ PEDICURE ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟ ΑΠΛΟ Η ΓΑΛΛΙΚΟ & ΔΩΡΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.

SLIM LINE
MANICURE-ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφόρος Ιωνίας 114
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 104 66 Άγιος Νικόλαος
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2108662581
 

Το κέντρο Αισθητικής Slim Line δημιουργήθηκε από το πάθος και την αγάπη για την ομορφιά και την φροντίδα της. Ένας χώρος Αισθητικής προσώπου – σώματος αφιερωμένος στην γυναίκα εδώ και 22 χρόνια.
Αισθητικός Ιατρικός Σύμβουλος , η Δρανδάκη Μαρία πτυχιούχος ΤΕΙ, πρώην Καθηγήτρια Αισθητικής και μέλος της Πανελληνίας Ένωσης Ιατρικής Αισθητικής , ασχολείται με εξειδίκευση στην Αντιρυτιδική Θεραπεία, σύσφιξη και λάμψη προσώπου και σας χαρίζει έως και 10 χρόνια Νεότητας χάρη στους Πολυσακχαρίτες το νέο βιολογικό προϊόν , οπού με κάθε εφαρμογή βλέπετε και άμεσα αποτελέσματα.

Το Ινστιτούτο βάσει της τελευταίας λέξης στην τεχνολογία μηχανημάτων και laser  παρέχει υπηρεσίες Αδυνατίσματος και Ριζικής Αποτρίχωσης.

Όροι της Προσφοράς

Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
Εύκολη πρόσβαση από το Σταθμό Ηλεκτρικού του Αγίου Νικολάου.
Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 3 ημέρες πριν στο 210 8662581. Ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00.