Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

BEAUTY PASSION
80%

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ 80%.ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ 80%.

BEAUTYPASSION
ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κρέσνας 14 & Πέλοπος
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 12131 Περιστέρι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2130279453, 6983320125

To Beauty Passion, αποτελεί ένα πλήρες εξοπλισμένο χώρο, ιδανικό για να καλύψει τις ανάγκες σας με μια μεγάλη γκάμα, αισθητικών περιποιήσεων και θεραπειών.

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και με έμφαση στην λεπτομέρεια, επιλέγουμε προσεκτικά τα προϊόντα που σας προτείνουμε.

Τέλος, η προσπάθεια μας να προσεγγίσουμε τον κάθε πελάτη με ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη, είναι έννοιες συνυφασμένες με μας που σε συνδυασμό με τις πραγματικά ελκυστικές τιμές, αιτιολογούν απόλυτα την πορεία μας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 1)  25€ από 50€ για οκτώ Ομαδικά Μαθήματα Yoga ή Ζumba ή Pilates διάρκειας ενός μήνα και Δώρο ένα Manicure express για τις γυναίκες (Έκπτωση 50%).

2)  Για Έναν Ολόκληρο Χρόνο Ζumba, Yoga, Pilates ή Γυμναστική Βrazilian!!!160€ από 320€ για ετήσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει δύο ώρες της εβδομάδα σε ομαδικά μαθήματα yoga ή zumba ή pilates ή γυμναστική brazilian (Έκπτωση 50%).

3)  Μόνο 3€ από 20€ για δυο (2) μαθήματα Yoga ή Pilates (Έκπτωση 85%)