Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

AYRA CAR WASH
80%

ΜΟΝΟ 35€ ΑΠΟ 130€ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΕΟΦ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΛΕΚΕΔΩΝ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΜΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ AIR CONDITION ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΖΟΝ ULTIFRESH, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΑΦΡΟ ΚΑΙ ΚΕΡΩΜΑ ΜΕ TEFLON ΤΗΣ DUPONT ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡ-ΜΠΡΙΖΜΟΝΟ 35€ ΑΠΟ 130€ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΕΟΦ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΛΕΚΕΔΩΝ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΜΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ AIR CONDITION ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΖΟΝ ULTIFRESH, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΑΦΡΟ ΚΑΙ ΚΕΡΩΜΑ ΜΕ TEFLON ΤΗΣ DUPONT ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡ-ΜΠΡΙΖ

ΑΥΡΑ CARWASH
ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αντιοχείας 2 & Κανάρη
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 143 41 Νέα Φιλαδέλφεια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2130322060, 6936400184
 

Η τακτική και εξειδικευμένη φροντίδα του αυτοκινήτου σας δεν είναι πολυτέλεια αλλά μία απαραίτητη διαδικασία για να απολαμβάνετε τις πιο άνετες και ασφαλείς εμπειρίες οδήγησης. Το Αύρα Car wash με τεχνογνωσία και εξειδίκευση προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που μεταμορφώνουν το αυτοκίνητο σας στο πιο απολαυστικό περιβάλλον οδήγησης.

Εξασφαλίστε τη σωστή καθαριότητα και την άριστη απολύμανση σε κάθε κρυφό και φανερό σημείο του αυτοκινήτου με την λεπτομερή φροντίδα μίας άρτια οργανωμένης ομάδας. Εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα αλλά και από τις πιο προνομιακές τιμές και ετοιμαστείτε να επιστρέψετε ξανά!

Γιατί στο Αύρα Car Wash σας οδηγεί το συμφέρον σας από μόνο του!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

 – Ώρες λειτουργίας: Δευτ. έως Σάβ. 08.30 – 20.00.
Η προσφορά περιλαμβάνει:

 – Πλήρη βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου
 – Αφαίρεση λεκέδων (οροφή, καθίσματα, δάπεδο, πορτ μπαγκάζ, πλαϊνά, ντουλαπάκια, κρυφά σημεία)
 – Συντήρηση των εσωτερικών πλαστικών και δερμάτινων επιφανειών
 – Απολύμανση, αποστείρωση και απόσμωση των εσωτερικών χώρων και του air condition με όζον με την επαγγελματική συσκευή Ultifresh!
 – Εξωτερικό πλύσιμο με ενεργό αφρό, καθαρισμό ζαντών και γυάλισμα ελαστικών
 – Κέρωμα με Teflon της Dupont, για αξεπέραστο γυάλισμα και προστασία που διαρκεί!
 – Κρυσταλλοποίηση παρ-μπριζ

– Παρέχεται γραπτή πιστοποίηση από ΕΟΦ για την καταλληλότητα των καθαριστικών που χρησιμοποιούνται στον βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας.
– Η προσφορά αφορά Ι.Χ. και Τζίπ έως 5 θέσεων εκτός από εγκαταλελειμμένα ή πλημμυρισμένα αυτοκίνητα, και αυτοκίνητα που επιβαίνουν κατοικίδια ζώα.
– Ο βιολογικός καθαρισμός ολοκληρώνεται σε μία επίσκεψη και διαρκεί περίπου 4-5 ώρες.
– Για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνείτε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο 2130 322060.
– Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.