Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

Kravmagahellas
20%

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 40€ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΓΓΡΑΦΗΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 40€ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ KRAV MAGA
ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Εθνάρχου Μακαρίου 31
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 12132 Περιστέρι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2155305027, 6981933332
WEBSITE: http://www.kravmagahellas.com/
E-MAIL: info@kravmagahellas.com
 

Krav Maga Hellas (Hellenic Krav Maga federation). Το Krav Maga (η σημασία των λέξεων στα Εβραϊκά είναι μάχη επαφής – contact fight) είναι ένα σύστημα αυτοάμυνας και μάχης που επινόησαν οι Ισραηλινοί για χρήση στα δύσκολα πεδία των μαχών της Μέσης Ανατολής μετά από μακροχρόνια πείρα και εμπόλεμες καταστάσεις. Αυτό και μόνο αποτελεί την απόδειξη της αποτελεσματικότητάς του.

Το Krav Maga είναι ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα συστήματα αυτοάμυνας στον κόσμο σήμερα.Ήδη χρησιμοποιείται στο FBI, NYPD, US secret services και στις περισσότερες υπηρεσίες επιβολής τάξης ανά την υφήλιο.Όσοι εκπαιδευτές άλλων πολεμικών τεχνών έχουν ασχοληθεί με το Krav Maga το θεωρούν ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστήματα αυτοάμυνας.

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ KRAV MAGA είναι η μοναδική ομοσπονδία με αναγνώριση από το Ισραηλινό Υπουργείο Εθνικής ¶μυνας και δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη ένωση ή ομοσπονδία. Σε τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται ανοιχτά σεμινάρια για πολίτες όπως και εκπαιδεύσεις VIP protection και χρήσης όπλων στην Ελλάδα το Ισραήλ και την Βουλγαρία.