Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

aiolides
20%

ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΑΙΟΛΙΔΕΣ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Καλύβια Πεζούλας
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2441092966 / 92800
FAX: 2441092196
WEBSITE: www.aiolides.gr
E-MAIL: aiolides@yahoo.gr
 

Διαθεσιμότητα: το κατάλυμα διαθέτει συνολικά 19 δωμάτια
Οι παραδοσιακά πετρόχτιστες « Αιολίδες» βρίσκονται στα Καλύβια Πεζούλας, το παραλίμνιο χωριό της λίμνης Πλαστήρα και έχουν θέα τη λίμνη Πλαστήρα και τα βουνά των Αγράφων.
Σε συνολική έκταση 10 στρεμμάτων 4 πετρόχτιστα κτίρια σε απόλυτη αρμονία με τη φύση στεγάζουν τα δωμάτια και το café – bar “Οινάνθη”, για να καλύψουν τις ανάγκες σας για χαλάρωση και διασκέδαση.

Στις Αιολίδες θα βρείτε ευρύχωρα δωμάτια πολυτελείας, με χειροποίητα μπρούτζινα κρεβάτια κατηγορίας Canopy style, με σαλόνι και πέτρινο τζάκι σε ενιαίο χώρο και με ιδιωτικό ανατολικό μπαλκόνι. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα, με επιλεγμένη επίπλωση και χρωματισμούς και στα μπάνια διατίθεται ντουζ με στήλη υδρομασάζ.
Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του στυλ διακόσμησης, όμως πάντοτε, η ποιότητα βρίσκεται στο ίδιο υψηλό επίπεδο, με την πέτρα και το ξύλο να κυριαρχούν.

Το café bar « Οινάνθη» προσφέρεται για να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό σας ή ένα snack δίπλα στο τζάκι, με θέα τα Αγραφιώτικα βουνά και τη Λίμνη Πλαστήρα. Διατίθεται αίθουσα εκδηλώσεων και ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Κάθε Σάββατο οι ¨ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ¨ μας ταξιδεύουν σε μελωδικά μουσικά μονοπάτια με LIVE EΝΤΕΧΝΗ μουσική στο café bar «Οινάνθη».

Η παρούσα έκπτωση δεν ισχύει για τις επίσημες αργίες καθώς και για την εορταστική περίοδο από 21.12.2012 – 07.01.2013.