Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

PASTA BAR
10%

ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ

PASTA BAR
ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Δεκελείας 136
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 143 42 Νέα Φιλαδέλφεια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2130055519
E-MAIL: pastabar_athens@yahoo.com
 

«Η έκπτωση ισχύει με την επίδειξη της κάρτας μέλους BUYBUYCITY πριν την έκδοση της απόδειξης»

Το Pasta bar είναι ένα πρωτότυπο concept που μετρά μόλις λίγους μήνες και φέρει τη σφραγίδα του Στέφανου Σαράντου, γνωστού chef με τεράστια προϋπηρεσία στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και σε διάσημα εστιατόρια της Αθήνας και της Μυκόνου. Εδώ βασικός κορμός είναι το καλό φαγητό και η φιλική ατμόσφαιρα. Εμπνευσμένο από τα κλασικά delis της Ν. Υόρκης, όπου η κουζίνα περιβάλλεται από μια μπάρα επιτρέποντας στους πελάτες να βλέπουν τους chef στη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, το Pasta bar είναι ένα μαγαζί της γειτονιάς που ασπάζεται τη φιλοσοφία της φιλικής ατμόσφαιρας, της χαλαρής διάθεσης και της προσωπικής επικοινωνίας. Στο μενού του θα συναντήσεις ολόφρεσκα υλικά σε μοναδικούς συνδυασμούς ,τα οποία σε κάνουν να θέλεις να το επισκεφθείς ξανά και ξανά προτιμώντας τα τραπεζάκια στον πεζόδρομο τόσο για πλήρες γεύμα όσο και για καφέ. Τα φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά συνδυάζονται με 15 διαφορετικές σάλτσες (κάποιες ιδανικές για vegeterians) που φτιάχνονται με υλικά βιολογικής γεωργίας και συνθέτουν ένα δημιουργικό και πεντανόστιμο μενού. Επίσης δοκίμασε κάποια από τα risotti, τα νιόκι πατάτας και τις δροσερές σαλάτες, ενώ υπάρχει και η επιλογή των ζυμαρικών χωρίς γλουτένη.

Tip:

O Στέφανος Σαράντος υπηρετεί τη δημιουργική κουζίνα με μεγάλη επιτυχία από το 2004. Έχει εργαστεί σε ξενοδοχεία 5 αστέρων, όπως το Hilton της Αθήνας, το εστιατόριο IOANNIS, το MILOS και το Savoy της Ελβετίας. Επίσης έχει αναλάβει τα ηνία πολλών εστιατορίων της Μυκόνου όπως το Ναmmos,το Coo και το Appaloosa. Σήμερα, μας συστήνει εκ νέου τη δουλειά του μέσα από το δικό του εστιατόριο, το Pasta Bar. Πρόκειται για ένα νέο project με έμφαση στα βιολογικά υλικά, τα φρέσκα ζυμαρικά και τις δημιουργικές σάλτσες.