Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

To_Arhontikon
20%

ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ)ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ)

ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΝ
ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντινουπόλεως 94
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 12133 ‎ Περιστέρι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2105743525
WEBSITE: www.arhontikon.gr
E-MAIL: info@arhontikon.gr
 

«Η έκπτωση ισχύει με την επίδειξη της κάρτας μέλους BUYBUYCITY πριν την έκδοση της απόδειξης»

Εκεί που χτυπάει η καρδιά της γνωστής σε όλους σας ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙΟΥ στο περιστέρι βρίσκεται το «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΝ» ένα μεζεδοπωλείο, πρότυπο για συναφείς χώρους. Τα κρασοβάρελα, οι πιατοθήκες της γιαγιάς , οι λαμπεροί καθρέφτες, οι κιτρινισμένες φωτογραφίες στους τοίχους, το πέτρινο τζάκι, σίγουρα θυμίζουν στους επισκέπτες κάτι από το παρελθόν και όλη την γλυκιά νοσταλγία γι΄ αυτό.

Το «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΝ» έγινε γνωστό και αγαπήθηκε για τη «αρχοντική» απλότητα που προσφέρουν τόσο οι άνθρωποί του όσο και το ντεκόρ του όπου κυριαρχούν το ξύλο και η πέτρα.
Άλλο τόσο αγαπητό έγινε για τους γευστικούς σπιτικούς μεζέδες του, την ελληνική μουσική, την όλη νοσταλγική ατμόσφαιρα που αποπνέει, όλα αυτά που τέλος πάντων θυμίζουν παλιά αρχοντικά έτοιμα να υποδεχτούν εκλεκτούς καλεσμένους.
Εμείς στο «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΝ» πιστεύουμε στις παλιές καλές αξίες όπως η φιλία και η περιποίηση των επισκεπτών μας γι΄αυτό περιμένουμε πάντα να καλωσορίσουμε τους φίλους μας με ξεχωριστές γεύσεις και καταπληκτικό σέρβις.