Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

Kanelopoulos
Super

ΔΩΡΕΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΛΗΨΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ. ΤΙΜΗ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΜΟΝΟ 15€ΔΩΡΕΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΛΗΨΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ. ΤΙΜΗ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΜΟΝΟ 15€

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤ.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πάφου 3
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 163 46 ‎ Ηλιούπολη
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2109707008, 6974680571
E-MAIL: kanellopoulosnick@gmail.com
 

ΑΦΑΡΜΑΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΠΟΝΟΥ. ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ -ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΚΩΣΕΩΝ.ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΣΕ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΕΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΑΡΘΡΩΣΗΣ.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
ΑΥΧΕΝΑΛΓΙΑΣ,ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥ,ΗΜΙΚΡΑΝΙΑΣ,ΖΑΛΗΣ,ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ.
ΟΣΦΥΑΛΓΙΑΣ-ΟΣΦΥΟΙΣΧΙΑΛΓΙΑΣ
ΑΥΧΕΝΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟΥ ΠΟΝΟΥ
ΩΜΑΛΓΙΑΣ
ΕΠΙΚΟΝΔΥΛΙΤΙΔΑΣ
ΓΟΝΑΛΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ.

ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ Ο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣΠΟΝΔΥΛΙΟΣ ΔΙΣΚΟΣ(NORMAL INTERVERTEBRAL DISC) .

ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΟΣΠΟΝΔΥΛΙΟΣ ΔΙΣΚΟΣ (HERNIATED DISC) ΟΠΟΥ ΣΥΜΠΙΕΖΕΤΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΟΥ ΝΕΥΡΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΟΣΦΥ(ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΑΚΡΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΠΟΝΔΥΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΣΦΥΙΚΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ
ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΧΟΥΣΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.