Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

Pitapappou
Super

2 ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ & 1 ΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ 4,90€2 ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ & 1 ΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ 4,90€

Η ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ (ΙΛΙΟΝ)
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λ. Δημοκρατίας 52
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 13561 Ίλιον, Αγ. Ανάργυροι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2102612212, 2102691770
WEBSITE: www.pittapappou.gr
 

Ιδρύσαμε την Πίττα του Παππού πρίν δώδεκα χρόνια φιλοδοξώντας να προσφέρουμε το πολυαγαπημένο ελληνικό σουβλάκι σε μία πιο φρέσκια και ανανεωμένη εκδοχή!

Το πρώτο μας κατάστημα άνοιξε το 1997. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κόσμος που περίμενε πίσω από το ταμείο σχημάτιζε μια γραμμή δεκάδων ανθρώπων ενώ, τα τραπέζια ήταν μόνιμα γεμάτα. Ο κόσμος πλημμύρισε την «Πίττα του Παππού» και συνέχισε να έρχεται ξανά και ξανά.

Έτσι, καταλάβαμε πως κάτι κάναμε σωστά. Αυτό που προσπαθήσαμε και τελικά καταφέραμε ήταν να παρέχουμε στους πελάτες μας την επιλογή για κάτι διαφορετικό. Την επιλογή να γευματίσουν σε ένα χώρο που κατανοεί το σύγχρονο lifestyle και την τάση στην υγιεινή διατροφή. Καπως έτσι, καταφέραμε σήμερα να είμαστε η πρώτη και μεγαλύτερη αλυσίδα στο σουβλάκι.

Ποιός θα πίστευε πως η Πίττα του Παππού θα προσφέρει το πιο διάσημο σουβλάκι στην Αθήνα? Ένα μοναδικό σουβλάκι με μεγάλη πίτα, που πρωτολανσαρίστηκε το 1997 στην «Πίττα του Παππού» και παραμένει μέχρι σήμερα ο leader στην κατηγορία του. Ένα σουβλάκι απενοχοποιημένο, ελαφρύ, χωρίς λίπη, με λιγότερες θερμίδες και σε προσιτές τιμές.
Το μυστικό της επιτυχίας είναι η ποιότητα των υλικών.

Επιλέγουμε το κρέας και τα λαχανικά κάθε μέρα τα οποία επεξεργαζόμαστε στην κεντρική μονάδα παραγωγής για αποκλειστική διάθεση στα καταστήματά μας. Αυτό μας δίνει τον απόλυτο έλεγχο στα προϊόντα μας.

Κοτόπουλο (φιλέτο), χοιρινό (μπριζόλα), μπιφτέκι (απο 100% μοσχαρίσιο κιμά), αλλαντικά, ομελέτα ή λαχανικά όλα τυλιγμένα σε μεγάλη ελληνική πίττα από αφράτη και παραδοσιακή ζύμη ή σε μεγάλη αραβική λεπτή από ελαφριά ζύμη. Όλες οι γευστικές απολαύσεις προσφέρονται και σε μερίδες πάντοτε χορταστικές και απίστευτα νόστιμες! Το πρώτο σουβλάκι που συνοδεύεται με πρωτότυπες σάλτσες, φτιαγμένες με τις μυστικές συνταγές, τις μοναδικές σάλτσες της Πίττας του Παππού.

Αυτή μας η καινοτομία καθώς και η αφοσίωση μας στην ποιότητα μας οδηγούν καθημερινά στο να γινόμαστε καλύτεροι, εμπνέοντας ένα σωστότερο τρόπο ζωής και διατροφής. Οι λέξεις αυτές, οι αξίες που αντιπροσωπεύουν, είναι οι βάσεις που στηρίξαμε όλη μας την φιλοσοφία.

… με πολύ αγάπη, απο τον Παππού!