Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

Veronis_physio
28%

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΛΑΞΗΣ ΑΠΟ -20 ΕΩΣ ΚΑΙ -28%. ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΤ`ΟΙΚΟΝΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΛΑΞΗΣ ΑΠΟ -20 ΕΩΣ ΚΑΙ -28%. ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΤ`ΟΙΚΟΝ

ΒΕΡΩΝΗΣ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΤΕΙ-ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936945400
E-MAIL: arkphysio@gmail.com

Οι επισκέψεις αφορούν όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

1) Θεραπευτική Μάλαξη 45 λεπτά θεραπευτικής μάλαξης σ`όλο το σώμα. Από 40€,προσφορά για τα μέλη -20% τελική τιμή 32€.

2) Θεραπευτική Μάλαξη 60 λεπτά θεραπευτικής μάλαξης που περιλαμβάνει επιπροσθέτως κινησοδιατάσεις και πιέσεις σημείων πυροδότησης πόνου μ`έμφαση στην χαλάρωση. Από 50€,προσφορά για τα μέλη -20% τελική τιμή 40€.

3) Δυνατότητα πακέτων 5 επισκέψεων με τελικό κόστος για την προσφορά (1) 145€ αντί 160€,με επιπλέον κέρδος 15€ και για την προσφορά (2) 180€ από 200€, με επιπλέον κέρδος 20€.

4) Φυσικοθεραπευτική συνεδρία για μυοσκελετικά-νευρολογικά προβλήματα,αθλητικούς τραυματισμούς και χρόνια σύνδρομα διάρκειας minimum 45 λεπτών με αρχική τιμή 40€,προσφορά για τα μέλη -20% τελική τιμή 32€
5) Πακέτο 5 φυσικοθεραπευτικών συνεδριών για μυοσκελετικά-νευρολογικά προβλήματα,αθλητικούς τραυματισμούς και χρόνια σύνδρομα διάρκειας minimum 45λεπτών η κάθε μία με αρχική τιμή 200€,προσφορά για τα μέλη 150€ με τελική έκτπωση -25% η κάθε συνεδρία.Επιπλέον κέρδος 10€.

6) Πρόγραμμα μετατραυματικής ενδυνάμωσης για ασθενείς με αρχικό κόστος ανά πρόγραμμα 30€,προσφορά για τα μέλη 25€ με κέρδος 5€ ανά πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Σε περίπτωση συνδιαστικής θεραπείας-προγράμματος η έκπτωση στην τελική τιμή θα είναι -20%.

Σε καιρούς όπου πλέον η υγεία και οι παροχές της,έχουν γίνει είδος πολυτελείας η προσφορά των θεραπευτικών συνεδριών έρχεται για να δώσει ευκαιρία σ`ανθρώπους με μυοσκελετικό-νευρολογικό πρόβλημα,αθλητική κάκωση ή χρόνιο σύνδρομο να βρουν λύση σε μία ψυχοφθόρα κατάσταση που έχει πλέον γίνει μέρος της καθημερινότητας.
Μία θεραπευτική μάλαξη μπορεί να σας προσδώσει ευεξεία και χαλάρωση τονώνοντάς σας και δίνοντάς σας την δυνατότητα ν`αντιμετωπίσετε την ήδη πολυποίκιλη καθημερινότητα καθώς επίσης και να προλάβει την δημιουργία δευτερευόντων δυσχεριών.
Φυσικοθεραπευτικές συνεδρίες μπορούν να σας ξαναδώσουν την ενέργεια-λειτουργικότητα-ευεξεία-δύναμη-ελαστικότητα υγειή καθημερινότητα που τυχόν έχετε χάσει από κάποιο πρόσκαιρο ή ακόμη και χρόνιο πρόβλημα όπως π.χ. η οσφυαλγία-ισχιαλγία-αυχενικό σύνδρομο ή κάτι πιο απλό αλλά εξίσου επώδυνο όπως ένα απλό διάστρεμα,μία μυική θλάση,μία κάκωση γόνατος ή ώμου και άλλα πολλά.

Σκεφτείτε λοιπόν μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας με εκπτώσεις που ξεκινούν από -20% εώς και -28%!!! Κάντε έκπτωση στον πόνο και όχι στην υγεία σας.