Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:


masterlock
20%

ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ 20%ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ 20%

MASTER LOCK
ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ - ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ιδομενέως 89
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 13122 Ίλιον
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2102696555 , 6947994363
E-MAIL: info@master-lock.gr
 

Κλειδιά (σπιτιών, αυτοκινήτων, θωρακισμένων θυρών,immobilizer) 20%

Κλειδαριές (ασφαλείας παντός τύπου, τοποθετήσεις,μηχανισμοι θυρών) 20%

Θωρακισμένες πόρτες (κατασκευή-πώληση, service) 20%

Ανοιγμα θυρών (θωρακισμένων θυρών-απλών θυρών) 15%

Ανοιγμα αυτοκινήτων 15%

Η εταιρεία μας με έδρα το Ίλιον Αττικής και πείρα πολλών ετών καλύπτει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο όλες τις περιοχές των Δυτικών Προαστίων και άλλων περιοχών κατόπιν ραντεβού. Δραστηριοποιείτε στην ασφάλεια του χώρου σας (οικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα) με αντικείμενο τις κλειδαριές, τις σούστες, τα χρηματοκιβώτια,immobilizer αυτοκινήτων όλων των τύπων. Διαθέτουμε κλειδαριές ασφαλείας και συστήματα ελέγχου πρόσβασης για επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους.

Η επιχείρηση μας, έχει ως σκοπό την άμεση και άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη, δίνοντας πάντα την καλύτερη λύση με βάση τις απαιτήσεις του. Η χρησιμοποίηση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, σε συνδυασμό με την εμπειρία και την συνεχή μας εκπαίδευση, μας καθιστά ικανούς να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ως αντικείμενο της επιχείρησης έχουμε, την επισκευή και εμπορία κλειδαριών, κλειδιών, χρηματοκιβωτίων, γραμματοκιβωτίων, κλειδιών immobilizer αυτοκινήτων – μοτοσυκλετών, συστημάτων ασφαλείας και την συντήρηση αυτών.
Διαθέτουμε προϊόντα ευρέως γνωστά και αναγνωρισμένα, τόσο στην παγκόσμια όσο και στην ελληνική αγορά, για την ποιότητα και αξιοπιστία της ασφάλειάς τους.
Το συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο είναι η παρακαταθήκη, η μαρτυρία και το κίνητρό μας για τον σεβασμό και την τήρηση υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών.
Σκοπός μας η διατήρηση σχέσης εμπιστοσύνης, η άμεση κάλυψη όλων των αναγκών και στόχος η ανταπόκριση στις προσδοκίες του εκάστοτε πελάτη μας.

Το κατάστημά μας διαθέτοντας πολυετή εμπειρία σε συστήματα εξειδικευμένων υπηρεσιών ασφάλειας και ειδών κλειθροποιοίας με υψηλή τεχνογνωσία και τεχνολογική υποδομή αναλαμβάνει:
• ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ όλων των θωρακισμένων πορτών.
• ΚΛΕΙΔΙΑ παντός τύπου και αυτοκινήτων immobilizer
• ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ υψίστης ασφαλείας για κάθε είδους πόρτα.
• ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ συρόμενων, ρολλών, παραθύρων.
• ΛΟΥΚΕΤΑ όλων των τύπων και μοτοσυκλέτας.
• ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ αέρος, δαπεδου.
• ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ εντοιχιζόμενα, πυρασφαλή, επίτοιχα.
• ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ οικιών – αυτοκινήτων – χρηματοκιβωτίων