Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:


6
70%

ΜΟΝΟ 259€ ΑΠΟ 865€ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ!ΜΟΝΟ 259€ ΑΠΟ 865€ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ!

DESIGN IT
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λ. Ηρακλείου 369
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 14122 Ν. Ηράκλειο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2155400783, 6971719433
WEBSITE: www.design-it.gr
E-MAIL: info@design-it.gr
 

Η προσφορά περιλαμβάνει:

-  Καταχώρηση domain name:Καταχώρησης της διαδικτυακής σας ονομασίας σε οποιαδήποτε κατάληξη (πχ.www.to-onoma-mou.gr).

- Φιλοξενία ιστοσελίδας 2GB:Φιλοξενία της ιστοσελίδας σας με απεριόριστες βάσεις δεδομένων και χώρο 2GB στο δίσκο για την ιστοσελίδα σας χωρίς κάποιο περιορισμό στο traffic. Η φιλοξενία γίνεται σε Ελληνικό server με άμεση τεχνική υποστήριξη. Ακόμα σας παρέχετε πλατφόρμα διαχείρισης του χώρου φιλοξενίας σας που διαθέτει διαχείριση αρχείων, λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, domain name & sub-domain name management, εφαρμογή εγκατάστασης ηλεκτρονικών εφαρμογών κα.

-  Απεριόριστοι λογαριασμοί E-Mail:Δημιουργήστε απεριόριστους λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (πχ.email@to-onoma-mou.gr) με  όριο 2GB στον κάθε λογαριασμό. Ακόμα έχετε την δυνατότητα σύνδεσης με όλα τα γνωστά email client και δυνατότητα χρήστης της online πλατφόρμας για λήψη και αποστολή των email σας από οπουδήποτε.

-  Custom design:Μοναδικός σχεδιασμός της μακέτας για την ιστοσελίδα σας  ο οποίος είναι βασισμένος στις ανάγκες σας. Δημιουργούμε custom template με γραφικά σχεδιασμένα για την ιστοσελίδα και προσαρμογή για κινητές συσκευές.

-  Σύνδεση με social networks:Σύνδεση της ιστοσελίδας σας με τις βασικότερες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και δημιουργία σελίδων βασισμένες στην βασική σας ιστοσελίδα.

-  Δυνατότητα πολύγλωσσης ιστοσελίδας:Προσαρμόζουμε έτσι την ιστοσελίδα σας ώστε να μπορεί να δεχτεί παράνω από μία γλώσσες.

-  SEO:Πρσαρμόζουμε την ιστοσελίδα σας ώστε να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και παρέχουμ υπηρεσίες SEO ώστε να σας δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας για την υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης.

-  Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας:Σας σχεδιάζουμε την εταιρική σας ταυτότητα λογότυπο, φάκελο, επιστολόχαρτο, επαγγελματική κάρτα, flyer και newsletter template.

ΤΙΜΗ: 259€ από  865€ (Έκπτωση 70%) *Με ΦΠΑ 23%

Με την επίδειξη της κάρτας μπορείτε να επωφεληθείτε και από άλλες προσφορές της εταιρείας για την ηλεκτρονική ή την έντυπη σας προβολή.