Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:


3
30%

ΜΟΝΟ 35€ ΑΠΟ 50€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΣΑΣ!ΜΟΝΟ 35€ ΑΠΟ 50€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΣΑΣ!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Νικηφορίδη 33
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 16231 Βύρωνας
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2107600004,6944371035

Η προσφορά περιλαμβάνει:

– Μηνιαία συντήρηση
– Ασφαλιστήριο συμβόλαιο
– Επισκευή βλαβών μήνα (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ανταλλακτικά).
– Δυνατότητα συμβολαίου με προνομιακή τιμή 35€/μήνα για έναν ολόκληρο χρόνο. (χωρίς να είναι υποχρεωτικό)
– Στην τιμή συμπεριλαμβάνετε το Φ.Π.Α.

Η Τεχνική Εταιρεία Ανελκυστήρων Π.Γιαννακουρέας-Β.Κοκκώνης Ο.Ε. με 30 χρόνια πείρας αποτελεί εγγύηση στον χώρο του ανελκυστήρα.

Ασφάλεια & Ποιότητα Πρωταρχικός στόχος μας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών άριστης ποιότητας σε συμφέρουσες τιμές, καθώς και η επίτευξη υψηλού επιπέδου ασφάλειας, για κάθε τύπο ανελκυστήρα και έργου. Ύψιστη προτεραιότητά μας, η μέγιστη ασφάλεια των χρηστών.

Αξιοπιστία & Συνέπεια Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι σε κάθε πελάτη και συνεργάτη, με τιμιότητα, ειλικρίνεια και ακεραιότητα, δομώντας σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης. Θέτοντας σαφείς στόχους και χρονοδιαγράμματα, διερευνά και ικανοποιεί τις εκάστοτε απαιτήσεις, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Επικοινωνία & Αμεσότητα Χάρη στην άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με τον πελάτη  κατανοούμε τις ανάγκες του, προκειμένου να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις και ανταποκρινόμαστε έγκαιρα στα αιτήματα που προκύπτουν ανά πάσα στιγμή.

Γνώση & Καινοτομία Με πολύτιμο εφόδιο τις άρτιες και εξειδικευμένες γνώσεις του προσωπικού μας, είμαστε σε θέση να επιτυγχάνουμε λύσεις για κάθε περίπτωση έργου, εφαρμόζοντας καινοτόμες προτάσεις στον απαιτούμενο χρόνο.