Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

1
50%

ΜΟΝΟ 5€ ΓΙΑ 1 Η 20€ ΓΙΑ 5 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ «Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ» ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ, ΧΟΡΟ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ ΦΙΝΑΛΕ!ΜΟΝΟ 5€ ΓΙΑ 1 Η 20€ ΓΙΑ 5 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ «Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ» ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ, ΧΟΡΟ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ ΦΙΝΑΛΕ!

ΘΕΑΤΡΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ
Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Εμμανουήλ Μπενάκη & Δερβενίων 46
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 10681 Εξάρχεια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2103822661
 

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Κάθε Κυριακή στις 11:15 και στις 15:15

Η διάρκεια της παράστασης είναι 70′.

Απαιτείται να κάνετε κράτηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν στο 210-3822661.

Κατά τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2013-2014, η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Θεατρικοί Ορίζοντες» θα παρουσιάσει στο Θέατρο «Εξ Αρχής» το κλασικό παραμύθι του Σαρλ Περώ «Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ» σε διασκευή Ελένης Νικολάου Τσακάλου.

Σκηνοθεσία: Ντίνος Σπυρόπουλος Μουσική: Γιάννης Βαρβαρίγγος Σκηνικό-κοστούμια: Κοσμάς Πανωρίδης

Παίζουν οι ηθοποιοί

Ελένη Τσακάλου, Κώστας Ζέκος, Ίλια Σπυροπούλου, Ανθή Βαρβαρίγγου.

Υπόθεση του έργου

Σε ένα πολύ όμορφο χωριό, η μικρή Κοκκινοσκουφίτσα αγνοώντας τις συμβουλές των γονιών της να μη σταματήσει στο δάσος και να πάει το φαγητό στη γιαγιά της, μπλέκεται σε περιπέτειες με τον κακό λύκο. Θα τα καταφέρει η Κοκκινοσκουφίτσα να ξεγελάσει το λύκο; Ο λύκος είναι πραγματικά κακός; Τι ζητάει ο λύκος από την Κοκκινοσκουφίτσα και τη γιαγιά της;

Με πολύ γέλιο, χορό, τραγούδι και φυσικά τη συμμετοχή των παιδιών, το τέλος του παραμυθιού θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη!

Το υπέροχο αυτό παραμύθι που είναι η φετινή μας παράσταση, είναι κατάλληλο για παιδιά παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων και για τις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Με την εικοσάχρονη εμπειρία μας στο θέατρο για παιδιά, είμαστε σίγουροι ότι τα παιδιά θα ψυχαγωγηθούν και θα διδαχθούν συνάμα.