Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

4
50%

ΜΟΝΟ 10€ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ! (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ)ΜΟΝΟ 10€ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ! (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ)

ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΣΙΣ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΩΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Κηφισίας 14
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 115 26 Αμπελόκηποι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 3413890
WEBSITE: www.fotograma.gr

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Η θεατρική ομάδα Φωτόγραμμα παρουσιάζει κάθε Κυριακή στο θέατρο Άνεσις στους Αμπελόκηπους την παιδική παράσταση «Οικογένεια σκαντζοχοίρων σε κίνδυνο»!

Η προσφορά ισχύει με απαραίτητη κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 2103413890/6972860133

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός «ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΑ» παρουσιάζει την «Οικογένεια σκατζόχοιρων σε κίνδυνο»

Πριν 3 χρόνια η θεατρική ομάδα <<ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΑ>>,η οποία δρα υπο την σκέπη του ομώνυμου εκπαιδευτικού οργανισμού, ξεκίνησε ένα θεατρικό ταξίδι με την βιωματική-διαδραστική παράσταση <<Αναζητώντας τη Ζωή>>με πρωταγωνιστές στα προβαλλόμενα μέρη τον Άκη Σακελλαρίου και την Κατερίνα Τσάβαλου,η οποία κατέπληξε μικρούς και μεγάλους θεατές.

Τη φετινή χρονιά, το «ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΑ» σε συνεργασία με την παιδική σκηνή του θεάτρου Άνεσις (Κηφισίας 14,Αμπελόκηποι), παρουσιάζει τη νέα θεατρική παράσταση «Οικογένεια σκατζόχοιρων σε κίνδυνο» σε σενάριο-σκηνοθεσία του εκπαιδευτικού Δημήτρη Τσίρου.

Μια παράσταση  ιδανική  για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών, η οποία καλλιεργεί την οικολογική συνείδηση και βοηθά στην αφύπνιση της περιβαλλοντικής ευαισθησίας, μέσα από μια ευχάριστη ,διασκεδαστική  και τρυφερή ιστορία, που θα μαγέψει τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους, γονείς και εκπαιδευτικούς.

«Οικογένεια σκατζόχοιρων σε κίνδυνο» Ο Λίλο,ένα μικρό σκαντζοχοιράκι,ψάχνει απελπισμένα τους γονείς του που χάθηκαν σε μια καταιγίδα.Η μικρή Αλίκη θα τον βοηθήσει να τους βρει και θα μάθουν μαζί,πώς να βοηθήσουν όλα τα ζωάκια της γης μας να ζήσουν στη φύση χαρούμενα κι ευτυχισμένα.

Πρωταγωνιστές: Σοφία Αντωνίου,Αλίκη Βουτζουράκη,Ρίνο Τζάνη,Γιάννης Φραγκίσκος.

THEATRO 1

THEATRO