Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:

SAHARA
25%

25% ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ 20% ΠΑΡ-ΣΑΒ-ΚΥΡ.25% ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ 20% ΠΑΡ-ΣΑΒ-ΚΥΡ.

SAHARA LOUNGE - LEBANESE RESTAURANT
CAFE - LOUNGE - BAR
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντινουπόλεως 24
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 166 75 Γλυφάδα
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2155505313, 6956250672
WEBSITE: www.sahararestaurant.gr
 

Sahara Λιβανέζικο Εστιατόριο

Χίλιες και μια γεύσεις Λιβανέζικης κουζίνας στο Λιβανεζικο εστιατόριο Sahara Lounge Bar!!! Σε έναν ολοκαίνουριο, παραδοσιακό, αραβικό χώρο που θα σας εντυπωσιάσει, το Sahara Lounge Bar Café θα σας μυήσει στις γεύσεις και τα αρώματα της Ανατολής, με αυθεντική Λιβανέζικη κουζίνα, σε ένα φιλόξενο, απλό και παραδοσιακό περιβάλλον στο κέντρο της Γλυφάδας! Απολαύστε ξεχωριστές γεύσεις Λιβανέζικης κουζίνας με μεγάλη ποικιλία κρύων και ζεστών ορεκτικών, τις δημοφιλείς σαλάτες, τα λαχταριστά κυρίως πιάτα και γλυκά. Σε ένα οικογενειακό περιβάλλον η προετοιμασία γίνεται με αγνά υλικά και πολύ μεράκι από ανθρώπους με εμπειρία στην προετοιμασία του Λιβανέζικου φαγητού.

Κάθε Παρασκευή διασκεδάστε με ζωντανή αραβική μουσική και χορό της κοιλιάς και απολαύστε ένα δείπνο που θα σας εθίσει στον κόσμο της Μέσης Ανατολής και των πιάτων της!!! Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και ναργιλέ με αρωματικό καπνό σε διάφορες γεύσεις (και με φρέσκα φρούτα)!