Δείτε περισσότερα στις κατηγορίες της προσφοράς αυτής:10
62%

ΜΟΝΟ 34€ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ ΕΩΣ 150Τ.ΜΜΟΝΟ 34€ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ ΕΩΣ 150Τ.Μ

LT CLEAN
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Παπαδιαμάντη 112
Τ.Κ. – ΠΕΡΙΟΧΗ: 181 21 Κορυδαλλός
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 5698070, 6974923253
WEBSITE: www.ltclean.gr
 

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό οικίας με επιφάνεια έως 150 τ.μ. (δεν συμπεριλαμβάνονται τα υλικά καθαρισμού).

Για καθαρισμό εξυπηρετούνται οι εξής περιοχές: Πειραιάς και δυτικά προάστια, Νεάπολη, Νίκαια, Κορυδαλλός, Αγία Βαρβάρα, Ρέντη, Αιγάλεω, Ίλιον & Περιστέρι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας) περιοχές κοντά σε μετρό (σε κάθε περίπτωση επικοινωνείτε τηλεφωνικά με την εταιρεία).

Η επιχείρηση LT CLEAN είναι μια κυρίως οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει μια πλήρη σειρά υπηρεσιών σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και ιδιαίτερα του Πειραιά. Από την πλήρη συντήρηση πατωμάτων στον καθαρισμό καταστημάτων και γραφείων, καμία εργασία δεν είναι πάρα πολύ μεγάλη ή πάρα πολύ μικρή. Παρέχουμε όλες τις βασικές καθώς επίσης και συγκεκριμένες και λεπτομερείς υπηρεσίες καθαρισμού για οποιοδήποτε μέγεθος εμπορικής ή προσωπικής ιδιοκτησίας.  Η επιχείρηση LT CLEAN άρχισε την λειτουργία της με μια αποστολή, να κερδίζει και να διατηρεί την επιχείρησή σας άψογη έχοντας φιλικότητα και επαγγελματισμό. Η επιχείρηση LT CLEAN προσπαθεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων των πελατών της. Σε πρώτα της χρόνια, η επιχείρηση LT CLEAN έχει ολοκληρώσει ποικίλες εργασίες σε σπίτια και σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις συμπεριλαμβανομένων διάφορων Βιομηχανιών, Ναυτιλιακών εταιρειών, Κρατικών Υπηρεσιών κ.α. Με την εμπειρία και το στόχο μας ικανοποιούμε τις ανάγκες καθαρισμού οποιασδήποτε μικρής ή μεγάλης επιχείρησης.