Ποιοι είμαστε

Είναι σημείο των καιρών. Αργά ή γρήγορα, όποιο κι αν είναι το αρχικό αντικείμενο κουβέντας με τους φίλους σου, όσο κι αν θες να μην το σκέφτεσαι, η κουβέντα θα καταλήξει στην κρίση.

Αρκετά δεν περιμέναμε από τους άλλους να μας “σώσουν”; Αρκετά δεν κρίναμε τις τακτικές τους; Ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι από μόνοι μας. Αυτό αποφασίσαμε τρεις παιδικοί φίλοι, ο Δημήτρης, ο Νίκος και ο Γιάννης, ένα βράδυ σε κάποιο καφέ του Συντάγματος.

Έτσι γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσουμε ένα ανεξάρτητο site αλληλοϋποστήριξης μεταξύ όλων των κατοίκων της πόλης μας. Των ενεργών κατοίκων που είναι έτοιμοι να κάνουν το κάτι παραπάνω για να πούμε “Bye- Bye” στην κρίση!

Σκοπός μας είναι το Buy Buy City να αποτελείται από επιχειρήσεις/ επαγγελματίες που σέβονται τον καταναλωτή και είναι έτοιμες να μειώσουν το δικό τους περιθώριο κέρδους προς όφελός του, προκειμένου να χτίσουν, χρόνο με το χρόνο, μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης μαζί του.

Buy Buy City λοιπόν, με ευκαιρίες που αυξάνουν την καταναλωτική δύναμη του αγοραστή δίνοντάς του τη δυνατότητα να αποκαταστήσει το αναίτια χαμένο εισόδημά του.

Buy Buy City για τον επιχειρηματία που επιθυμεί να μοιραστεί το όραμά μας, με στόχο να εξασφαλίσει τη δική του βιωσιμότητα και ανάπτυξη σε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Buy Buy City στην κρίση με προτάσεις και λύσεις από όλους εμάς για… όλους εμάς!